2017. április 21., péntek

Nyuszi hopp!!!


Húsvétra megleptem a kis családot egy alkalomhoz illő tortával. Egyrészt mert muszáj volt a mennyei finom maracuja krémet nekik is megmutatni végre, másrészt pedig kaptam ajándékba a Sütisdoboztól egy új burkoló cukormasszát tesztelésre.
 
Az az igazság, hogy ebben a posztban nem tudok bőségesen írni a termékről, mert sajnos az elsődleges szempont, ami miatt ki szerettem volna próbálni, miszerint kis adag is elég egy torta burkolására, nem jött össze. Bár az anyag valóban csodálatos, eszméletlen vékonyra nyújtható és könnyen mozgatható szakadás és nyúlás nélkül, de az a vékonyság, ami a 25 dkg-ból adódik egy ekkora tortára (16 cm átmérőjű és kb. 11 cm magas volt) nem volt elegendő. Akkor lenne rá talán esély, ha tökéletesen körbekent, hibátlan felszínű tortát tudtam volna csinálni, de bevallom őszintén, hogy ennél a tortánál valahogy minden összeesküdött ellenem. Nagyobb mennyiséggel kiválóan működött volna természetesen, mert akkor lett volna anyag, amit elegyengedhetek a torta kissé hepehupás oldalán. Így végül a megszokott burkolómasszáimat használtam, de a Massa Ticinomat jól elcsomagoltam és a későbbiekben ki fogom próbálni vagy kisebb tortán, vagy díszítés készítéséhez... vannak ötleteim. ;)
 
Addig is mutatom a kis nyuszikáimat, akik idén velünk ünnepeltek:
 
 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok