2017. április 11., kedd

Búcsútorta, mert néha ez is lehet az apropó...

 
 
... sütizésre mindig lehet jó okot, de legalábbis nyomós érvet találni, ahogy tette ezt az a csapat is, akiknek ezt a céges tortát készítettem.
 
A cég, talán ki is találtátok, sok-sok alkoholos ital forgalmazója, ezért a három kiemelkedő márka logója került a torta elejére, hátul pedig, a "csúcson" a csapat tagjait jelképező emblémák találhatóak. Minden cukorból és kézzel festve készült.
 
Érdekes téma volt, de azt hiszem, hogy egész pofás kis darabot sikerült összehoznom a megadott paraméterek szerint, vagy ellenére. ;)
 
No, de ami ennél még izgibb, hogy ha már narancsos trüffelt rejtett a torta belseje és egészen véletlenül éppen ez a cég forgalmazza a méltán híres-nevezetes narancslikőrt, a Cointreau-t, hát bizony csurrant-cseppent belőle, nem is kevés... a piskótalapokra. Igen zamatos-kapatos kis finomság lett! A visszajelzések alapján a csapat is így vélte, de szerencsére senki nem tintázott be tőle. ;)
 


 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok