2017. április 26., szerda

Trónok harca vs Maracuja-trüffel


No, vajon ki győzedelmeskedett ebben a csatában? A kérdés költői, mert hogy az egyik torta egy ifjú hölgynek készült, aki hiszitek vagy sem, nagy Trónok harca rajongó. Én nem sokat konyítottam a témához, de szerencsére volt, aki felvilágosítson, így aztán az emblematikus részletekhez a Stark ház lett a kiválasztott. Ez a torta belül a nagy népszerűségnek örvendő trüffel volt. egy kis tonkababbal fűszerezve. 
 
Mivel azonban a nagyinak is éppen szülinapja volt, egy maracuja-trüffel torta is készült az ünnepségre. Bevallom, hogy ezt kifejezetten én ajánlottam, hogy egy új, izgalmas ízvilággal is gazdagítsuk a kipróbált finomságok körét. No, és persze az új nagy kedvencem, a kakaóbabtöret is rákerült. 
 
A továbbiakat képekben mutatom:
  

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok