2017. május 31., szerda

Jégvarázs torta 3.0 és egy kis ráadás


 
 
Úgy tűnik, hogy a 4 éves kislányoknál a Jégvarázs az abszolút sztár mese. Ehhez képest cikinek érzem, hogy az én kis unokahúgomnak "csak" Pocoyo tortája volt az idén. Noha  ő is látta már a 4. szülinapja előtt vagy körül a Jégvarázst (pont mi merészeltük megmutatni neki egy betegápolós napon), teljes rajongás akkor még nem lett belőle, mert nagyrészt azért a 6 éven aluliaknak ajánlott rajzfilmeket nézte inkább. De hát az oviban már Elza és Anna a sztárok, úgyhogy névnapra már Jégvarázsos tetkó, játékdoboz és hullahopp karika dukált. Na, nem mind tőlünk persze. :)
 
Visszatérve tehát, Zsófi is egy kis négy éves rajongó, akinél azért a hercegleányok mellett Olaf is erősen kedvenc. Így aztán ők hárman kerültek a belül csoki-vaníliás tortára. Az oldalán jeges hegyekkel és ezüst-fehér hópelyhekkel igyekeztem a fagyos hangulatot megteremteni, kiemelve természetesen a kis ünnepelt nevét.
 
Azt csicseregték a madarak, hogy nagy sikert aratott a torta. :)
 
 
No, de itt még nem ért véget az ünnepség, ugyanis másnapra, az ovis ünnepségre is készült egy egyszerűbb, belül ugyanúgy csoki-vaníliás, kívül csokikrémmel körbe kent, színes kis virágokkal díszített torta. Azt tudtam, hogy kb. 22 kisgyerek fog rástartolni a virágokra, úgyhogy nem véletlen a körkörösen kirakott sok-sok virág és levélke.
 

 
 
És a kis madár megint csicsergett (köszönet érte Anyukának), ugyanis az oviban is hatalmas siker volt a torta, annyira, hogy repetát is kértek a gyerekek, ami nem nagyon szokott állítólag előfordulni. Úgyhogy nem csak ott volt nagy öröm, hanem bizony nálam is. :)
(Mert én mindig izgulok valami miatt és annyira hálás vagyok, mikor visszajeleznek, hogy minden oké volt, mert akkor igazán megnyugszom. ;)

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok