2017. február 22., szerda

Kosárlabda torta


Márknak bizony már sokadik szülinapi tortáját készíthettem el, aminek igazán örülök. Ennél már csak annak örültem jobban, hogy kb. 3 év után már nem a foci téma a nyerő, hanem a kosár. ;) Bár halkan megjegyzem, hogy mindössze egy hét választott el attól, hogy egy másik ifjú legénynek focis tortát készíthessek. No, de sebaj, fiúknak mégsem lehet csilivili cukorvirágos tortával kedveskedni, nem igaz?
A kosárlabdában is szerencsére már jártas voltam, így aztán nem rezeltem be a feladattól, bár ahogy elnézem a képeket, lehet még fejleszteni.
Összességében azért jól sikerült és mivel nagy közös családi buli volt, így ez egy sok "márkájú" laszti lett. :)
Belül házi málna-ribizli lekvárral (ezért a dicsőség Anyósomat illeti, ugyanis ő készíti ezeket a mennyei lekvárokat) megkent csokis piskóta és a kedvenc trüffel párosa (hármasa) adta az ízélményt.

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok