2015. október 23., péntek

Évforduló, szülinap, ünneplés és ajándék :)



Kedves Finomság Kedvelők!
 
A napokban lesz 2 éve, hogy útjára indítottam a blogomat. Számomra ez az összefoglalója a (hobbi)cukrász tevékenységemnek – immáron 5 évnek-, ami alatt rengeteg tortát volt szerencsém elkészíteni és egyre több finom receptet kipróbálni. Remélem, hogy a gyűjtemény még nagyon sokáig bővülni fog. Azonban egy blognak kétség kívül célja, hogy legyenek Olvasói, akik figyelemmel kísérik, sőt talán ihletet kapnak egy kis sütögetéshez is, akár még komolyabb torta megalkotásához is.  És Ti vagytok! :) Úgyhogy itt az ünnepélyes ideje, hogy megháláljam Nektek eddigi figyelmeteket.
Bár ilyenkor mindenféle megosztós és lájkolós játékokat szoktak indítani, de én Nektek, akik már eddig is itt voltatok velem, szeretném szimplán megköszönni, hogy csatlakoztatok és figyelemmel kíséritek a tortás és egyéb cukrász kísérleteimet.


(Természetesen, ha oldhatatlan vágyat éreznétek a megosztásra, lájkolásra, hozzászólásra, akkor ne fogjátok vissza magatokat! Sőt, hálás köszönet érte! ;) )

Valójában azonban nem kell semmit tennetek, ahhoz hogy egy kis szülinapi ajándékot nyerjetek. Az oldal összes Facebook kedvelője között (sajnos csak ezt tudom nyomon követni) ki fogok sorsolni október utolsó hétvégéjén valakit, aki nyer egy választási lehetőséget. Igen, ugyanis a nyertes lakhelyétől függően, illetve kedvének megfelelően választhat egy mennyei Narancsos-tonkababos trüffeltorta (díszítés krémes, de meglepetés), illetve egy meglepi gourmet ajándékcsomag között, melyet ha postai úton kell eljuttatnom a célba, biztosan jobb állapotban fog megérkezni, mint egy torta. A gourmet csomag a kedvenc és különleges fűszereimet fogja tartalmazni, csokoládét, hisz az nem maradhat ki, és még ezt-azt, de az maradjon titok. :)

Remélem, hogy továbbra is velem tartotok! Ha kérdésetek van, vagy elkészítettetek valamilyen finomságot, és megosztanátok velem a tapasztalaitokat, örömmel várom azokat emailben vagy a facebook üzenetben.  :)

Szép hétvégét!
Andi





0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok