2013. október 20., vasárnap

Az oldal rövid ismertetése


 
 
"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy leány, aki megálmodott egy mesés, családias hangulatú kis sütödét telis-tele csupa finomsággal, elbűvölő tortacsodákkal, illatos és fűszeres apró süteményekkel, kekszekkel és mindenféle finom csokoládéval..."

A történet egyszer talán majd folytatódik, de addig is ebben a virtuális műhelyben engedek szabad utat a cukrászhajlamaimnak.


Üdvözöllek tehát a Bombolone oldalán!
 


Itt a legkülönfélébb tortákkal, édességekkel, esetenként sósságokkal találkozhattok, melyek ha felkeltik érdeklődéseteket, a receptek alapján bátran belevághattok a megvalósításukba. A gasztronómiai élményeken túl azonban elsődleges célom megosztani a cukrászvilág lenyűgöző művészi oldalát. Jómagam eltántoríthatatlan híve lettem a burkolt tortáknak, no nem a masszív cukortartalmuk miatt, hanem mert páratlan csodákat lehet alkotni és a variációk, ötletek tárháza kimeríthetetlen, ahogy a cukormasszából is ezer meg ezer féle figurát formázhatunk.

Tartalom: 
  • Láthatjátok itt a saját kezűleg készített tortáimat és cukordíszeket,
  • szebbnél szebb alkotásokat magyar és külföldi cukrászoktól, mesterektől.
  • Elkalandozunk a bonbonok világába.
  • Megosztom Veletek a kedvenc családi receptjeimet, valamint az én drága barátaimtól tanult finomságok receptjeit
  • és pihenésképpen ki-kikukkantunk a sós falatok, ételek világába is.

Kellemes barangolást kívánok!









0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok