2017. augusztus 30., szerda

Jégvarázs 4.0


Ezzel a tortával nagyon elmaradtam, pedig már a korábbi kánikulai napokon is meg szerettem volna osztani, hátha talán a jeges kép látványa enyhít valamennyit a hőérzetünkön. No, de igen dolgos napjaim voltak, aztán tanfolyamra mentem (részt vettem egy francia cukrász táborban, képes beszámoló a FB-on), utána pedig kicsit pihentünk.
 
Viszont most, hogy még két igazán meleg, nyári nap áll előttünk, kihasználom az alkalmat, hogy Elzával, Annával, Svennel és természetesen Olaffal egy kis hűsítő jeges (képi) világot lopjak a nyár utolsó napjaiba, amit nem sokára visszasírunk majd.
Bár bízom benne, hogy egy hosszú, kellemes indián nyár következik majd, aztán pedig jöhet a tél, és készülődhetünk az ünnepekre. :)
 
Hoppá, kicsit előre szaladtam... pedig közben még lesznek izgalmas történések. ;)
 

 
 
 
 
 
 
 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok