2017. június 29., csütörtök

Teki és Süni találkozása a patak parton


 
Tekit már ismerhetitek, mert korábban bemutattam a facebook-on, ő az abszolút kedvenc mostanában. Egy cuki kislány születésnapjára készült Anyukája megbízásából. Mivel a kis ünnepeltek ikrek, valójában két külön torta volt a kívánság. Engem egyből a kislányos verzió fogott meg, míg szerencsére barátnőmnél, aki "szintén zenész", azaz tortás, a fiús lego ninja téma talált jobban célba. Utóbbit Mandulaszem oldalán nézhetitek meg, talán jövőre, mert kicsit lemaradásban van a szentem a tortái publikálásával. ;)
 
No, de térjünk vissza az én részemre, amin Zoé kívánsága szerint egy teknősnek és egy süninek kellett lennie. Sokat töprengtem, hogy hogyan is lehetne őket összehozni, aztán egy jógás zene videóklipjéből érkezett az ihlet (vicces, hogy pont az Anyuka ajánlotta azt a számot), ahol egy gyönyörű erdei patakot mutatnak, ahol egy lehullott faágon három teknős csücsül. Innen már csak egy lépés volt, hogy Süni meg a partról figyeljen.
 
Ez a kis természeti szösszenet belül egy mennyei, nyárias citromtortát rejtett. Megjegyzem, hogy Zoénak, pici lány létére, nagyon vagány és kifejezetten jó ízlése van! ;)
 
 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok