2017. május 16., kedd

Bogyó és Babóca 3.0


 
Bogyó és Babóca már többször megfordult a konyhámban, de bevallom, hogy ez a változat lett az első számú kedvencem közülük. :)
 
Ezúttal kicsit elszakadtam a mesevilág megjelenítésétől, legalábbis ami a torta oldalát illeti. Ugyanis megihletett egy olyan torta, ahol  ehhez hasonló szép, kalligráfiás betűkkel volt felírva az ünnepelt neve. Amúgy is mostanában oda vagyok a kalligráfiáért, különösen az olyan fatáblákért, amiken különböző betűstílusokkal vannak a szavak megszerkesztve, mint pl. a jelenlegi FB borítóképemen. :)
A sok színes kis virág - a név körül is-, kifejezetten kedves tavaszi hangulatot árasztott, miközben természetesen a torta tetején a kis ünnepelt egyik legkedvesebb jelenete, a szivárványcsúszdázás kapott helyet.
 
A torta belül egy laktóz- és tejfehérjementes gesztenyés-csokis finomságot rejtett. 
 


0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok