2016. október 19., szerda

Tűzoltóautó, a kedvenc


Úgy tűnik, hogy a 3 éves kisfiúknál a tűzoltóautó a sláger. Vannak olyan izgi gyerekprogramok, amikor igazi tűzoltóautókban ülhetnek a picurok, tűzoltókkal találkozhatnak, amit minden bizonnyal imádnak is.  Aztán ott van Sam, a tűzoltó, aki egy nagyon aranyos mese főhőse, így végképp elkerülhetetlen, hogy belopja magát ez a szakma a kicsik szívébe.

Két kedves barátnőm szinte egyszerre hozta világra elsőszülöttjét 3 évvel ezelőtt. Szilárd és Zéti, mindketten tündéri kissrácok, nekik készültek az alábbi torták. Szilárdnak Sam, a tűzoltó, Zétinek maga a tűzoltóautó volt az ünnepi tortája.

Szilárd márványos (csokis-vaníliás) piskótát kapott mascarponés nutellakrémmel. Ez azért történhetett meg, mert a hosszabb kihagyás után nem igazán kapcsolt az agyam, hogy bizony formatortát nem készítünk ennyire puha krémből, márpedig a nutellás krém sehogy sem lesz masszív. Szóval kissé küzdelmes volt, hogy végül szép legyen a torta kívülről, de azért összekupáltam. :)
 
Zétinél már figyeltem, de szerencsére ő sima csokitortát kért, amivel könnyű dolgozni.
 
Íme a torták és még egyszer nagyon boldogat a fiúknak! :)
 


 
 
 
 
 
 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok